Huawei i Honor: Línia recta durant la gravació d'una ruta

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i t'apareix una línia recta?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.
  • Un mal senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.

En aquest article d'ajuda et mostrem com solucionar aquest problema en la majoria de dispositius mòbils.

PASSOS ESPECÍFICS PER A DISPOSITIUS HUAWEI I HONOR:

En els mòbils Huawei i Honor necessites desactivar l'optimització automàtica de bateria per a l'app de Wikiloc, perquè el sistema no apliqui restriccions d'ús de GPS quan la pantalla estigui apagada. Segueix aquests passos per desactivar l'optimització automàtica de bateria:

  1. En l’app Configuració del sistema > Bateria, recomanem desactivar Mode d'estalvi d'energia i Mode d'ultraestalvi d'energia.
  2. En l’app Configuració del sistema > Bateria > Inici d’aplicacions > Wikiloc, selecciona Administració manual (desactiva l’Administració automàtica). 
  3. En clicar, si t’apareix un menú amb diverses opcions d’administració manual, activa-les totes.
  4. En l’app Configuració del sistema > Aplicacions > Aplicacions (de nou) > Clica els tres punts que apareixen a dalt a la dreta > Accés especial > Optimització de bateria > Selecciona Totes les aplicacions o Sense permís en el menú desplegable > Busca i selecciona Wikiloc > Selecciona l'opció No permetre i confirma el canvi.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres