Pujar una ruta a partir d'un arxiu de ruta (gpx)

Vols saber com pots penjar una ruta a partir d'un fitxer de ruta?

Des del Web de Wikiloc, pots pujar una ruta a partir d'un arxiu que estigui en el teu ordinador en format:
  • .gpx
  • .kml
  • .kmz
  • .fit
  • .tcx

Si el teu fitxer té un format diferent, et recomanem l'ús de GPS Visualizer per convertir fitxers GPS a .gpx (online i gratuït).

Seguint aquests passos:

1. Connectar-se al Web de Wikiloc i iniciar sessió amb el teu usuari.
  2. Dins el teu perfil, a la part superior de la pantalla clicar sobre "Puja Rutes"
  3. Escollir l'opció "Puja el fitxer" amb la descripció "Selecciona el fitxer de ruta amb les rutes i punts d'interès a publicar".
  4. Escollir el fitxer desat a l'ordinador.
  5. Assegurar-se que la ruta i els Waypoints (punts d'interès) que vols que surtin queden ben seleccionats. Clicar sobre "Continua".
  6. Omplir els campsNom, descripció, activitat, dificultat tècnica, privacitat, fotos i vídeos. Clicar sobre "Continua".
    Recorda que una descripció de qualitat entre altres fraran que el teu TrailRank i UserRank augmenti.
  7. Pots afegir els teus companys de ruta
  8. També pots compartir a les xarxes socials.