Què és el TrailRank de les rutes a Wikiloc?

Quan busques rutes per la pròxima sortida fent servir el mapa del món, la cerca avançada o la capa de Wikiloc a Google Earth, vols veure primer les millors rutes. Per aquest motiu a Wikiloc les millors rutes surten a nivells més elevats de zoom i a dalt dels llistats de cerca; la resta de rutes també les veuràs a mida que t'apropis a una zona concreta amb un nivell de zoom més baix. A Wikiloc les rutes són ordenades pel seu TrailRank.

El TrailRank d'una ruta de Wikiloc és un indicador de qualitat amb un valor entre 0 i 50 que pot augmentar fins a un màxim de 100 si la ruta és ben valorada per la comunitat. El TrailRank es calcula considerant una combinació d'aspectes de cada ruta, com per exemple:

  • Si l'autor de la ruta ha fet una descripció detallada de la mateixa.
  • El número de cops que altres persones han marcat la ruta com a favorita.
  • La densitat de coordenades en el track GPS.
  • El número de fotos associades a la ruta o als seus waypoints.
  • La valoració que facin altres persones de la ruta.

Si bé no desvetllem la fórmula exacta, hi ha paràmetres que l'autor pot controlar (escriure una descripció detallada, afegir fotos del paisatge...) i altres que és la comunitat qui decideix (valoracions, favorits...)

Si ets un autor de rutes a Wikiloc, la millor manera d' aconseguir que les teves rutes tinguin un TrailRank elevat i siguin visibles es compartir rutes interessants!

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns