Què és l'UserRank a Wikiloc?

L'objectiu de Wikiloc es ser un lloc on tots puguem compartir i descobrir les millors rutes outdoor a qualsevol lloc del planeta. Perquè això sigui possible, persones de tot el món comparteixen les seves millors rutes a Wikiloc. L' UserRank és un reconeixement a aquesta aportació i indica el grau d'aportació de cadascú de nosaltres a la comunitat. L'UserRank apareix al costat de cada usuari als llistats i dóna una idea del grau de participació a Wikiloc.

La principal manera d'augmentar el nostre UserRank es compartint bones rutes ja que depèn en gran mesura del  TrailRank de les nostres rutes. Hi ha altres factors que augmentaran el nostre UserRank com per exemple el nostre número de seguidors. Tot i no tenir rutes podem millorar el nostre UserRank amb accions simples com ara completant el nostre perfil d'usuari amb la nostra fotografia, explicant alguna cosa sobre nosaltres per als que visitin el nostre perfil o participant amb comentaris i valoracions de les rutes que ens descarreguem.

Tanmateix, el UserRank també pot disminuir. Repetides valoracions negatives a alguna de les nostres rutes o comentaris nostres marcats negativament faran baixar el nostre grau de participació.

També pot baixar-te l'UserRank si tens les teves rutes amb molt contingut (foto, descripció...) i puges una nova ruta sense això, ja que és es pot veure més com una mitjana que com una suma en si, però després, al afegir-li informació perquè sigui com les altres el teu UserRank tornarà a pujar.

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns