Importa els teus tracks des d'altres fonts (arxiu múltiple .gpx)

Com importar tracks o rutes que tens a altres plataformes amb un arxiu de múltiples rutes gpx?

Algunes plataformes permeten l'exportació dels teus tracks en un únic arxiu .gpx.
Wikiloc permet pujar rutes des d'un únic arxiu .gpx que té múltiples tracks.
Si tens aquest arxiu i pesa menys de 10 MB, pots exportar-lo fàcilment a Wikiloc.
  1. Inicia sessió des del web > Al menú desplegable (part superior-dreta de la pantalla), vés a "El teu perfil"
  2. A la part superior de la pantalla, fés clic sobre "+ Puja rutes"
  3. Tria l'opció "Puja el fitxer" > Tria l'arxiu .gpx múltiple
  4. Veuràs tots els teus tracks allà > Tria i carrega el primer
  5. Repeteix el procés amb el segon, i així successivament, fins a carregar-los tots.