Com seguir una ruta des de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols saber com començar a seguir una ruta de Wikiloc?

1. Tan si estàs cercant la ruta dins la pestanya "Explora", com si estàs entre "Les Teves Rutes" o marcades com a "Favorites" del teu perfil, un cop entres dins la fitxa de la ruta veuràs el botó "Segueix aquesta ruta".
  2. En clicar aquest botó, el teu dispositiu baixarà la ruta i es situarà a la pantalla d' "Enregistra ruta"
  3. Per a començar a seguir aquesta ruta fes clic a "Comença a Seguir". La ruta passarà en estat de "seguiment" indicant també "gravant" per si en acabar la ruta vols pujar la teva pròpia versió.
  4. Un cop t'acostis a la ruta, el dispositiu t'anirà donant indicacions de seguiment de la navegació.
  5. Un cop finalitzat el seguiment tindràs l'opció de "Desar" i pujar la teva pròpia versió de la ruta a Wikiloc.

Recorda que pots consultar totes les rutes que ja tens descarregades i a punt de seguir en l'apartat "Rutes desades" del teu Perfil.