Com seguir una ruta des de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols saber com començar a seguir una ruta des de l'app de Wikiloc?

1. Tan si estàs cercant la ruta des de la pestanya de l'app "Explora" com des de la del teu "Perfil", un cop entres dins la fitxa de la ruta veuràs el botó "Segueix aquesta ruta".
  2. En clicar aquest botó, el teu dispositiu baixarà la ruta a la memòria local de l'app i es situarà a la pantalla d' "Enregistra ruta"
    Recomanem fer aquest pas amb bona connexió a Internet, preferiblement amb una bona senyal WiFi.
    ( Wikiloc Premium necessari per a descarregar rutes a l'app, excepte per a rutes Wikiloc ORG)
  3. Per a començar a seguir aquesta ruta immediatament fes clic sobre "Comença a Seguir".
    Si vols seguir-la un altre dia, podràs accedir-hi des de la pestanya "perfil" i "rutes desades"
  4. En clicar sobre "començar a seguir", la ruta passarà en estat de "seguiment" indicant també "gravant" per si en acabar la ruta vols pujar la teva pròpia versió.
    Et recomanem baixar els nostres mapes offline gratuïts i fer el seguiment offline. Estalviaràs bateria!
  5. Un cop t'acostis a la ruta, el dispositiu t'anirà donant indicacions de seguiment de la navegació.
    A la part superior-dreta de la pantalla veuràs una brúixola. El mapa anirà canviant i girant en funció de la teva posició. Si vols mantenir el mapa estàtic i veure'l orientat sempre al nord, fes click sobre la brúixola.
  6. Un cop finalitzat el seguiment tindràs l'opció de "Desar" i pujar la teva pròpia versió de la ruta a Wikiloc.

Recorda que pots consultar totes les rutes que ja tens descarregades i a punt de seguir en l'apartat "Rutes desades" del teu Perfil.