Hi ha avisos sonors o de veu en seguir una ruta des de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'App emet sons per a guiar-te amb la ruta?

En seguir una ruta, l'App t'avisa mitjançant un so quan es donen les següents situacions:

• T'estàs allunyant de la ruta a seguir
  • T'has tornat a incorporar a ella
  • T'has saltat un tram de la ruta que segueixes
  • T'estàs movent amb l'App encara pausada
  • Estàs prop d'un Waypoint
  • Has arribat al Waypoint
  • Has arribat ja al final de la ruta

Comprova que no tinguis el mòbil en silenci ni les notificacions desactivades per Wikiloc per assegurar-te sentir aquests sons.

Dóna també indicacions de veu?

De moment, l'App no emet notificacions amb indicacions de veu, tot i que ho estem estudiant per millorar dia rere dia l'experiència dels usuaris.

Vols provar la navegació amb el Navigation Pack per veure el seu funcionament?