Hi ha avisos sonors o de veu en seguir una ruta des de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'App emet sons per a guiar-te amb la ruta?

En seguir una ruta, l'App t'avisa mitjançant un so quan es donen les següents situacions:

• T'estàs allunyant de la ruta a seguir
  • T'has tornat a incorporar a ella
  • T'has saltat un tram de la ruta que segueixes
  • T'estàs movent amb l'App encara pausada
  • Estàs prop d'un Waypoint
  • Has arribat al Waypoint
  • Has arribat ja al final de la ruta

Comprova que no tinguis el mòbil en silenci ni les notificacions desactivades per Wikiloc per assegurar-te sentir aquests sons.

Passos específics per a dispositius Xiaomi i Redmi

És possible que el teu telèfon hagi desactivat el so de les alertes de navegació de Wikiloc.
Les alertes de navegació només funcionaran correctament si t'assegures que totes les notificacions estan habilitades i amb el so activat (no silenciades) des del teu telèfon > Configuració > Aplicacions i Notificacions > Wikiloc > Notificacions.

Dóna també indicacions de veu?

De moment, l'App no emet notificacions amb indicacions de veu, tot i que ho estem estudiant per millorar dia rere dia l'experiència dels usuaris.

Vols provar la navegació amb Wikiloc Premium per veure el seu funcionament?