Veure el sentit de la ruta a l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols seguir una ruta circular i no saps en quina direcció començar?

Quan estàs a la fitxa de la ruta, el sentit de la ruta no apareix en el mapa.

Per a veure quina direcció has de seguir per a començar la ruta, pots:

• A la fitxa de ruta:
    1. Posar el mapa a pantalla completa
    2.  Fer lliscar el dit pel gràfic del perfil d'elevació. Un punt blau marcarà el punt senyalat dins el mapa (de manera que veuràs cap on va la ruta).
  • Quan comencis a "Segueix aquesta Ruta": Dins el traçat de l'itinerari, veuràs unes petites fletxes que t'assenyalaran el rumb en què s'ha de seguir la ruta. Aquest indicador és útil per exemple en una cruïlla de camins, en què mirant la fletxa veuràs de seguida cap on t'has de dirigir.