Veure el sentit de la ruta a l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vols seguir una ruta circular i no saps en quina direcció començar?

Quan estàs a la fitxa de la ruta, el sentit de la ruta no apareix al mapa. Per determinar en quina direcció has de començar la ruta, pots fer el següent:

• A la fitxa de ruta:
    1. Amplia el mapa a pantalla completa.
    2.  Llisca el dit sobre el gràfic del perfil d'elevació. Observaràs que un punt blau indica la posició al mapa, la qual cosa t'ajudarà a visualitzar la direcció que pren la ruta.
  • Quan comencis a "Segueix aquesta Ruta":

Un cop hagis iniciat el seguiment de la ruta i et trobis sobre el track, apareixeran unes petites fletxes que indicaran la direcció a seguir. Aquest indicador és especialment útil en interseccions o cruïlles de camins, on podràs veure ràpidament cap a on has de dirigir-te.