Cerca per Zona de Pas des de l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Troba rutes que comencin o passin per zones concretes que tu triïs.

Perfecte per a planificar la teva propera ruta que passi per llocs indispensables per a tu.
  1. Des de la pestanya "Explora" de l'App, prem sobre "Cercar per Zona de Pas".
  2. Si no estàs prou a prop, fes zoom o prem sobre el botó "Acosta't més per seleccionar una zona".
  3. Mou-te sobre el mapa per col·locar el cercle sobre l'àrea que vulguis marcar.
    Prem sobre " Buscar rutes que comencin aquí" o sobre "Buscar rutes que passin per aquí".
  4. Pots afegir més zones de pas prement sobre "Afegir zona de pas"
  5. Torna a moure't sobre el mapa per col·locar el cercle sobre la següent àrea que vulguis marcar.
    Prem sobre " Buscar rutes que passin per aquí".
    Pots marcar fins a 1 zona d'inici i 4 zones de pas.
    Per eliminar una zona de pas, prem sobre la creu que hi ha a la part superior-dreta del cercle.
  6. Un cop hagis marcat les zones de pas per les que vols que la teva ruta passi, veuràs les targetes de les rutes a la part inferior de la pantalla.
    Fes-les passar de dreta a esquerra per veure el track al mapa.
    Prem sobre la targeta per veure la fitxa de ruta completa.