Visualitzar les Rutes en 3D des de l'App

Ara, amb els mapes 3D de Wikiloc, pots explorar qualsevol ruta amb més profunditat i detall. Descobreix el relleu, avalua els desnivells i anticipa les vistes panoràmiques que trobaràs al recorregut, abans de fer el primer pas en la teva aventura.

Com visualitzar les rutes en 3D?

En accedir a una ruta i ampliar el mapa, descobriràs una novetat: un botó 3D integrat al mapa. Aquest botó et permet alternar fàcilment entre la vista tradicional en 2D i la nova visualització en 3D.

La primera vegada que explores els mapes en 3D, se't mostrarà un breu tutorial introductori que t'explicarà com navegar en aquesta nova dimensió. Ep, veuràs que és molt senzill! Simplement, llisca amb dos dits sobre el mapa per explorar diferents perspectives i angles. A més, et pots desplaçar pel mapa utilitzant només un dit.

La brúixola incorporada indica el nord. En fer tap a la brúixola, el mapa tornarà automàticament a la seva orientació original, apuntant cap al nord amb una inclinació de 45°.

Segueix la ruta amb una animació

Per a una experiència més dinàmica, pots activar una animació del recorregut de la ruta prement el botó Play. Aquesta animació es pot aturar en qualsevol moment fent tap sobre el botó Stop.

També pots seguir el recorregut de la ruta de forma manual, movent el cursor sobre el perfil d'elevacions.

Com als mapes 2D, la versió 3D també ressalta els punts d'interès de la ruta, així com els punts d'interès més populars, amb informació detallada per enriquir encara més la teva experiència d'exploració.

Aquesta funcionalitat està disponible exclusivament per als usuaris de Wikiloc Premium.

Encara no tens Wikiloc Premium? Subscriu-te avui mateix aquí!

Així pots visualitzar les rutes en 3D des de la web.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres