Enviar rutes de l'app de Wikiloc al teu GPS Garmin (Garmin Connect IQ)

També pots  Pujar rutes automàticament del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect)

Wikiloc a Garmin Connect IQ cobreix perfectament les necessitats bàsiques de descàrrega d'una ruta de Wikiloc al teu GPS Garmin de la forma més fàcil possible. Un cop tinguis la ruta al teu Garmin, podràs seguir el track amb la funcionalitat de navegació dle teu Garmin.

Requisits

• Tenir un dispositiu Garmin compatible: Dispositius compatibles a la pestanya "Dispositivos compatibles".
  • Sistema operatiu del teu Garmin: Versió mínima 2.2
  • Tenir l'App de Wikiloc al teu Garmin: Descàrrega des del Garmin Connect IQ Store
  • Tenir l'App de Garmin Connect al teu mòbil:
    • Android: versió mínima 3.20.1
    • iOS: versió mínima 3.20.0.26
  • Tenir l'App de Wikiloc al teu mòbil:
    • Android: versió mínima 2.7.16
    • iOS: versió mínima 2.7.9
  • Tenir un Compte Wikiloc: Crea el teu compte
  • Estar subscrit a Wikiloc Premium o a l'anterior Navigation Pack

No compleixes els requisits? Descarregar rutes des de la web de Wikiloc i passa-les a la SD del teu Garmin. Instruccions

Com aparellar els dispositius

1

Instal·la l'app de Wikiloc al teu Garmin. Pots fer-ho des del web de Garmin Connect IQ: descarregar

2

Comprova que el teu mòbil té connexió a Internet i que el teu Garmin està connectat via bluetooth amb l'App de Garmin Connect del teu mòbil. Consulta la Documentació de Garmin per veure'n els detalls.

3

Obre l'app de Wikiloc del teu Garmin. L'app enviarà una notificació de Garmin Connect IQ al teu mòbil. Obre-la per a inserir les teves credencials de Wikiloc. Una vegada hagis accedit correctament, veuràs el missatge "¡Conectado!" en el teu dispositiu Garmin. A partir d'ara el teu Garmin ja està vinculat al teu compte!

4

A continuació, veuràs la següent pantalla que t'indica que encara no tens rutes pendents de transferir.

5

En el teu mòbil, obre l' App de Wikiloc i a "Configuració" assegura't que estàs identificat amb les mateixes credencials que has entrat a l'App de Garmin Connect del teu mòbil i que "Enviar al teu Garmin" està activat.

6

Ja està! Cerca una ruta amb l' App de Wikiloc del teu mòbil i fes tap al botó "Enviar al teu Garmin".

7

Per a desar les rutes al teu Garmin, obre l'App de Wikiloc des del teu Garmin i fes tap a "Continuar" o presiona el botó "Start" (depenent del model de GPS) per a confirmar la descàrrega.

8

La ruta es traspassarà automàticament i es guardarà de forma local en el teu GPS Garmin.

9

Som-hi!

Preguntes freqüents

Puc desvincular un dispositiu del meu compte?

Els dispositius emparellats al teu compte apareixeran en la  Configuració del teu perfil al web de Wikiloc. Recorda que una vegada desvinculat, l'aplicació de Wikiloc Garmin ConnectIQ et demanarà accès un altre cop.

Encara no tinc compte de Wikiloc, com puc registrar-me?

Pots crear un compte de Wikiloc des de la  pàgina web, des de les aplicacions per Android i iOS o des del mateix procés descrit en l'apartat 3.

Ves a l'apartat " Crea tu cuenta" i introdueix el teu corre electrònic, nom d'usuari i paraula de pas. El dispositiu quedarà vinculat al teu nou compte, però encara estarà pendent de validar. Comprova la bústia d'entrada del teu correu electrònic, que hauríes d'haver rebut un correu per a validar el compte. Obre l'enllaç i estaràs a punt per enviar rutes al teu Garmin!

Solució a problemes

En l'App de Wikiloc per a smartphone (Android / iOS), no apareix el botó "Enviar al teu Garmin".

Si no t'apareix el botó "Enviar al teu Garmin", si us plau, obre l'App de Wikiloc del teu GPS Garmin i segueix les instruccions que apareixen en pantalla.

Si al teu Garmin no apareix res, segurament has accedit a l'App de Wikiloc del telèfon amb un compte Wikiloc, i a l'app de Wikiloc del Garmin amb un altre compte Wikiloc.
Assegura't que estàs connectat amb el mateix compte. Pots revisar-ho des de:

- Garmin: dins l'app de Garmin Connect Mobile  > Apps del teu Garmin > Wikiloc > Configuració. Allà veuràs a quin usuari de Wikiloc està vinculat.
- Wikiloc: dins l'app de Wikiloc del teu mòbil > pestanya de "perfil"

Per a desvincular el compte Wikiloc del teu Garmin: Prem uns segons el botó "menú" (o les 3 ratlles) > Obre l'app de Wikiloc > desvincular.
Per a desvincular el teu Garmin del teu compte Wikiloc: Pots fer-ho des del web de Wikiloc > Desplegable del perfil a la part superior-dreta de la pantalla > Configuració > Dispositius vinculats.

Després torna a obrir l'app de Wikiloc del teu Garmin i entra amb el teu usuari de Wikiloc. Quan t'aparegui "No hi ha rutes pendents", voldrà dir que s'ha vinculat bé.

En l'App de Wikiloc per al GPS, m'apareix el missatge "Error connectant a Wikiloc. Comprova la connexió a Internet del teu telèfon"

Significa que l'App no pot accedir als servidors de Wikiloc. Assegura't que el teu mòbil està connectat a Internet i que té l'app de "Garmin Connect" oberta almenys en segon pla.

En l'App de Wikiloc per al GPS, m'apareix el missatge “Oops! Necessites actualitzar el firmware del teu GPS Garmin”

L'app Wikiloc ConnectIQ necessita funcionalitats del software introduïdes en les versions més recents del firmware del teu dispositiu Garmin. Per tal de fer servir l'App cal que actualitzis el firmware del teu GPS Garmin.

En l'App de Wikiloc per al GPS, m'apareix el missatge “Comprovar l'accés a internet del telèfon”

En aquest cas, assegura't que tens l'aplicació de Garmin Connect oberta (encara que sigui en segon pla).

En l'App de Wikiloc per als GPS, m'apareix constantment el missatge "Error en descarregar les rutes"
  • Primer intenta eliminar totes les rutes descarregades en el teu Garmin (a través de "Navegar" i eliminant-les una a una). El problema hauria d'estar resolt.

Si encara et dóna error:

• Desinstal·la l'App de Wikiloc per a GPS
  • Connecta el teu GPS a l'ordinador i mitjançant Garmin Express, actualitza el dispositiu a l'última versió possible
  • Instal·la novament l'App de Wikiloc per a GPS
Dins l'App Garmin Connect IQ, no m'apareix la notificació per a identificar-me com a usuari de Wikiloc.

Assegura't que tens l'aplicació de Garmin Connect oberta (en primer pla).

Dins la pantalla de creació de compte, no m'apareix el botó "No sóc un robot"

Assegura't que estàs utilitzant el navegador Google Chrome com a navegador per defecte del telèfon o vés directament a  l'enllaç de registre del Web de Wikiloc.

Com desvincular el teu dispositiu Garmin del teu compte Wikiloc?

Si prems el botó "menu" durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc. Si prems la opció "si", el teu compte Wikiloc es desvincularà automàticament del dispositiu Garmin.

Enllaços a tutorials

Tutorial en el canal de Youtube de Viajeros Fisgones