Descarregar rutes de Wikiloc App al teu GPS Garmin (Garmin Connect IQ)

També pots  Pujar rutes automàticament del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect)

Wikiloc a Garmin Connect IQ cobreix perfectament les necessitats bàsiques de descàrrega d'una ruta de Wikiloc al teu GPS Garmin de la forma més fàcil possible. Quan tinguis la ruta al teu dispositiu Garmin, pots confiar en les funcions de la navegació nativa de Garmin per a seguir la ruta al camp.

Requisits

• Un dispositiu Garmin compatible: D2™ Charlie, Descent™ Mk1, Edge® 1000, Edge® 1030, Edge® 520, Edge® 820, Edge® Explore 1000, Edge® Explore 820, ForeAthlete® 735XTJ, Forerunner® 645, Forerunner® 645 Music, Forerunner® 735XT, Forerunner® 935, Fēnix® 5, Fēnix® 5S, Fēnix® 5X, Fēnix® Chronos, Oregon® 7 Series, Rino® 7 Series.
    Comprova la llista de tots els dispositius disponibles a la pestanya "Compatible Devices"
  • Versió mínima 2.2 del sistema operatiu del teu GPS Garmin (Garmin Connect IQ).
  • Un compte WikilocCrea el teu compte
  • L'app Wikiloc ConnectIQ instalada al teu GPS Garmin - Obtén-la aquí
  • L'App de Garmin Connect instalada. La versió per Android com a mínim a 3.20.1 i la versió d'iOS com a mínimo a 3.20.0.26.
  • L'App de Wikiloc per iOS (versió mínima 2.7.9) o Android (versió mínima 2.7.16) amb la subscripció del Navigation Pack* - Obtén l'App
* Pots descarregar les rutes des de Wikiloc i transferir-les al teu dispositiu Garmin gratuïtament com sempre, però esperem que trobis l'aplicació Wikiloc ConnectIQ una opció convenient per estalviar temps i decidir que val la pena aconseguir el Navigation Pack per una mòdica quota per descobrir, descarrear i seguir rutes de la forma més simple i fàcil i alhora, ens ajudi a continuar millorant Wikiloc. Gràcies!

Com funciona

1

Primer de tot, comprova que has instal·lat l'aplicació de Wikiloc per a ConnectIQ des del web de ConnectIQ -   https://apps.garmin.com/es-ES/apps/54505088-813d-4700-afea-a3105366ec6b
(El botó "Enviar a Garmin" només apareix un cop s'ha acabat tot el procediment i està correctament vinculat).

2

Llavors, assegura't que el teu telèfon mòbil té connexió a Internet i que el teu GPS Garmin està connectat via bluetooth amb l'App Garmin Connect al teu telèfon. Siusplau, consulta la  documentació de Garmin per veure'n els detalls.

3

Obre l'aplicació de Wikiloc Garmin ConnectIQ. Només d'obrir-la s'enviarà una notificació al teu telèfon. Obre-la per a inserir les teves credencials de Wikiloc. Una vegada hagis accedit correctament, veuràs el missatge "¡Conectado!" en el teu dispositiu Garmin. A partir d'ara ja disposes del GPS vinculat al teu compte!

4

A continuació, veuràs la següent pantalla que t'indica que encara no tens una ruta pendent de transferir.

5

En el teu mòbil, obre l' App de Wikiloc i a "Preferències" assegura't que estàs loguejat amb les mateixes credencials que has entrat a l'App de Garmin Connect i que "Enviar al teu Garmin" està activat.

6

Ja està! Busca una ruta amb l' App de Wikiloc i fes tap al botó "Enviar al teu Garmin".

7

Obre l'App de Wikiloc ConnectIQ en el teu GPS Garmin i fes tap a "Continuar" o presiona el botó "Start" (depenent del model de GPS) per a confirmar la descàrrega.

8

La ruta es traspassarà automàticament i es guardarà de forma local en el teu GPS Garmin.

9

Som-hi!

Preguntes freqüents

Puc desactivar el dispositiu del meu compte?

Els dispositius vinculats al teu compte apareixeran en la  Configuració del teu perfil al web de Wikiloc. Recorda que una vegada desvinculat, l'aplicació de Wikiloc Garmin ConnectIQ et demanarà accès un altre cop.

Encara no tinc compte de Wikiloc, com puc registrar-me?

Pots crear un compte de Wikiloc des de la  pàgina web, des de les aplicacions per Android i iOS o des del mateix procés descrit en l'apartat 3.

Ves a l'apartat " Crea tu cuenta" i introdueix el teu corre electrònic, nom d'usuari i paraula de pas. El dispositiu quedarà vinculat al teu nou compte, però encara estarà pendent de validar. Comprova la bústia d'entrada del teu correu electrònic, que hauríes d'haver rebut un correu per a validar el compte. Obre l'enllaç i estaràs a punt per enviar rutes al teu Garmin!

Solució a problemes

En l'App de Wikiloc per a smartphone (Android / iOS), no apareix el botó "Enviar al teu Garmin".

Si el botó "Enviar a Garmin" no apareix, obre l'App Wikiloc ConnectIQ al teu GPS Garmin i segueix les instruccions que apareixeran a la pantalla.

En l'App de Wikiloc per al GPS, m'apareix el missatge "Error connectant a Wikiloc. Comprova la connexió a Internet del teu telèfon"

Significa que l'App no pot accedir als servidors de Wikiloc. Comprova que tinguis connexió a Internet al teu telèfon i torna-ho a provar.

En l'App de Wikiloc per al GPS, m'apareix el missatge “Oops! Necessites actualitzar el firmware del teu GPS Garmin”

L'app Wikiloc ConnectIQ necessita funcionalitats del software introduïdes en les versions més recents del firmware del teu dispositiu Garmin. Per tal de fer servir l'App cal que actualitzis el firmware del teu GPS Garmin.

En l'App de Wikiloc per al GPS, m'apareix el missatge “Comprovar l'accés a internet del telèfon”

En aquest cas, assegura't que tens l'aplicació de Garmin Connect oberta (encara que sigui en segon pla).

En l'App de Wikiloc per als GPS, m'apareix constantment el missatge "Error en descarregar les rutes"
  • Primer intenta eliminar totes les rutes descarregades en el teu Garmin (a través de "Navegar" i eliminant-les una a una). El problema hauria d'estar resolt.

Si encara et dóna error:

• Desinstal·la l'App de Wikiloc per a GPS
  • Connecta el teu GPS a l'ordinador i mitjançant Garmin Express, actualitza el dispositiu a l'última versió possible
  • Instal·la novament l'App de Wikiloc per a GPS
Dins l'App Garmin Connect IQ, no m'apareix la notificació per a identificar-me com a usuari de Wikiloc.

Assegura't que tens l'aplicació de Garmin Connect oberta (en primer pla).

Dins la pantalla de creació de compte, no m'apareix el botó "No sóc un robot"

Assegura't que estàs utilitzant el navegador Google Chrome com a navegador per defecte del telèfon o vés directament a  l'enllaç de registre del Web de Wikiloc.

Com desvincular el teu dispositiu Garmin del teu compte Wikiloc?

Si prems el botó "menu" durant 3 segons, el dispositiu Garmin et demanarà si vols desvincular el teu compte Wikiloc. Si prems la opció "si", el teu compte Wikiloc es desvincularà automàticament del dispositiu Garmin.

Enllaços a tutorials

Tutorial en el canal de Youtube de Viajeros Fisgones