Enviar rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin (Dispositius Compatibles: Garmin Connect IQ App)

També pots  pujar rutes automàticament del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect)

L’app de Wikiloc per a Garmin Connect IQ cobreix la necessitat bàsica de descarregar una ruta de Wikiloc al teu GPS Garmin de forma fàcil i ràpida. Un cop tinguis la teva ruta al teu Garmin, podràs seguir-la amb la funcionalitat de navegació del teu Garmin.

Requisits

• Tenir un Garmin compatible:
  • Tenir l’app de Wikiloc instal·lada al teu Garmin: Descarrega-la des de Garmin Connect IQ
  • Tenir l'App de Garmin Connect al teu mòbil:
    • Android: versió mínima 3.20.1
    • iOS: versió mínima 4.36.x
  • Tenir l'App de Wikiloc al teu mòbil:
    • Android: versió mínima 3.33.4
    • iOS: versió mínima 3.19.6
  • Tenir un Compte Wikiloc: Crea el teu compte
  • Estar subscrit a Wikiloc Premium o a l'anterior Navigation Pack

No compleixes els requisits? Alternatives:

• Envia rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin (Dispositius no compatibles: Garmin Connect): Instruccions.
  • Descarrega rutes des de la web de Wikiloc i passa-les a la targeta SD del teu Garmin: Instruccions

Vincular el teu Garmin és fàcil:

Com vincular els dispositius

1. Instal·la l’app de Wikiloc al teu Garmin a través de Garmin Connect IQ: Descarregar
  2. Comprova que el teu mòbil té connexió a Internet i que el teu Garmin està connectat via Bluetooth amb l'app de Garmin Connect del teu mòbil. Consulta la documentació de Garmin per a més informació.
  3. Obre l’app de Wikiloc del teu Garmin i escaneja el codi QR. Un cop escanejat, veuràs el missatge “Connectat!” a l’app de Wikiloc del teu mòbil i al teu dispositiu Garmin. A partir d’ara el teu Garmin ja estarà connectat al teu compte de Wikiloc!

* Variant: Prem el botó “Alternativa” del teu Garmin, obre aquest enllaç al teu navegador (assegura't que estàs connectat al compte de Wikiloc al que vols vincular el teu Garmin) i afegeix el codi que apareix al teu Garmin.

Procés alternatiu

Enviar rutes al teu Garmin

1. Després d'haver completat el procés de vinculació: Cerca una ruta amb l'app de Wikiloc del teu mòbil o amb el Web de Wikiloc, prem el botó "Envia al teu GPS" i llavors el d' "Envia al teu Garmin".

2. Obre l'app de Wikiloc des del teu Garmin i fes clic a “Continuar” o prem el botó “Start” (depenent del model de GPS) per confirmar la descàrrega.

3. La ruta es transferirà automàticament i es guardarà de forma local al teu Garmin. Pots seguir la ruta en aquell mateix moment o recuperar-la més tard al teu Garmin > “Navegació” > “Trajectes”

Solució a problemes

No em surt el codi QR ni el codi de text

Actualitza l'app de Wikiloc del teu Garmin des de Garmin Connect IQ i torna-ho a provar.

No hi ha rutes pendents

Probablement, tens dos comptes a Wikiloc i estàs connectat entre Wikiloc i Garmin des de comptes diferents. Et recomanem que desvinculis el teu Garmin de Wikiloc i que facis la connexió de nou assegurant-te de fer la vinculació amb el teu compte de Wikiloc que té la subscripció (recorda que per fer servir la funcionalitat “Envia al teu GPS” has d'estar subscrit a Wikiloc Prèmium o a l'anterior Pack de Navegació):

1. Desvincular el teu dispositiu Garmin
  2. Vincular el teu dispositiu Garmin amb el compte de Wikiloc que té la subscripció

Error connectant amb Wikiloc. Comprova la connexió amb el teu mòbil

Això significa que l'app de Wikiloc instal·lada al Garmin no pot connectar amb l'app de Garmin Connect. Obre l'app de Garmin Connect al teu mòbil, sincronitza aquesta app amb el Garmin i intenta fer el procés de vinculació de nou.

Error connectant amb Wikiloc. Comprova la connexió a Internet/Bluetooth del teu mòbil

L’app de Wikiloc del teu Garmin no pot connectar amb el telèfon o els servidors de Wikiloc. Assegura’t que el teu mòbil estigui connectat a Bluetooth i internet.

Si encara hi ha error, mira si el teu Garmin està correctament sincronitzat amb l'app de Garmin Connect del teu mòbil i si ho estàs fent des de casa, apaga el wifi del teu Garmin. És possible que aquest estigui intentant connectar-se per wifi (ho hauria de fer per Bluetooth).

Error W200/Error en descarregar les rutes/Màxim trajectes superats

Primer intenta eliminar tots els trajectes descarregats al teu Garmin (a través de “Navegar” > “Trajectes” i eliminant-los un per un). El problema hauria d'estar resolt.

Si tens la versió 2.5.0 o superior de l'app de Wikiloc al teu Garmin, pots eliminar-los tots de cop accedint a l'app, prement tres segons al botó "Up-Menu" > "Eliminar trajectes" > "Sí".

Si encara no s'ha solucionat, desinstal·la l'app de Wikiloc del Garmin, connecta el teu GPS a l'ordinador, mitjançant Garmin Express actualitza el dispositiu a la darrera versió possible i finalment instal·la de nou l'app de Wikiloc al Garmin.

Preguntes freqüents

Com puc desvincular un dispositiu Garmin d'un compte de Wikiloc?

En aquest article trobaràs les dues maneres de desvincular un Garmin d'un compte de Wikiloc. En cas de no tenir accés al compte de Wikiloc on està vinculat el Garmin, has de seguir el procés del punt “Des del teu Garmin”.