No m'apareixen les meves rutes en l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'aplicació de Wikiloc està constantment sincronitzada amb el teu perfil de Wikiloc Web.

Les rutes que s'hagin pujat al Web com a "públiques" o des de l'App deixant el paràmetre "pujar" marcat, apareixeran en l'apartat "Les teves rutes" de la pestanya "Perfil" de l'App.

No t'apareixeran en l'App:

• Rutes que hagis desat com a "Privades" en el Web.
    Si des del Web copies l'ID de la ruta (entrant al desplegable del teu perfil, "Les teves Rutes", "veure detalls" sobre la ruta que vols veure, botó de "descarrega"), veuràs l'ID a la part inferior del requadre). Pots enganxar-lo a la barra de cerques de l'App i t'apareixerà.
  • Rutes d'altres comptes Wikiloc (assegura't que has iniciat sessió amb l'usuari correcte)
  • Rutes que has esborrat del Web (si prèviament has "desat" la ruta des de l'App, et seguirà apareixent)