Enviar rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin (Dispositius no compatibles: Garmin Connect)

Si tens un dispositiu compatible o l'app de Wikiloc per a Garmin Connect IQ, utilitza aquest mètode

Garmin acaba de llançar un nou sistema que permet a la majoria de dispositius Garmin enviar rutes des de Wikiloc.

Hem creat una funcionalitat que permet descarregar una ruta de Wikiloc al teu GPS Garmin de la manera més fàcil possible. Un cop tinguis la ruta al Garmin, podràs seguir el track amb la funcionalitat de navegació del teu Garmin.

Requisits

• Tenir un dispositiu Garmin que pugui guardar rutes a la seva memòria interna.

*Alguns dispositius (com el Garmin Etrex) només admeten l'enviament de rutes mitjançant cable USB.

• Tenir l'app de Garmin Connect al teu mòbil:
    • Android: versió mínima 3.20.1
    • iOS: versió mínima 3.20.0.26
  • Tenir l'app de Wikiloc al teu mòbil:
    • Android: versió mínima 2.7.16
    • iOS: versió mínima 2.7.9
  • Tenir un Compte de Wikiloc: Crea el teu compte
  • Estar subscrit a Wikiloc Premium o a l'anterior Navigation Pack.

Com vincular els dispositius

1. Des de la web, inicia sessió amb el teu compte de Wikiloc i ves a la "Configuració" del teu perfil.
  2. A la secció "Garmin"> "Envia rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin"> Fes clic sobre el botó "Vincula ara »".

3. Ingressa la informació del teu compte Garmin Connect i fes clic sobre el botó "Sign in".

4. Assegura't que l'opció "Courses" estigui activa > Fes clic sobre el botó "Save"

5. Accepta els termes de Garmin Connect fent clic sobre el botó "Agree".

Enviar una ruta al teu Garmin

1. Cerca una ruta amb l'app de Wikiloc del teu mòbil o amb el web de Wikiloc, fes clic al botó "Envia al teu GPS" i llavors al botó "Envia al teu Garmin".

2. Des del teu mòbil, obre l'app de Garmin Connect i assegura't que el teu dispositiu Garmin s'hagi sincronitzat.
  3. La ruta es transferirà automàticament i es guardarà de forma local al teu GPS Garmin.
  4. Trobaràs la ruta al teu Garmin > Tipus d'activitat > Navegació > Trajectes.

Solució a Problemes

Si reps un missatge d'error en intentar utilitzar el botó " Envia rutes al teu Garmin", és possible que no hagis activat "Courses" en el procés de vinculació.
Per solucionar això, des del web de Wikiloc, ves a Configuració > Garmin Connect, i a l'apartat " Envia rutes de Wikiloc al teu GPS Garmin", desvincula i torna a vincular, assegurant-te que " Courses" estigui actiu i que en l'últim pas cliques el botó " Agree" per acceptar les condicions de Garmin Connect.

També pots pujar rutes automàticament del teu Garmin a Wikiloc (Garmin Connect)