Comentar les rutes

Wikiloc recomana deixar comentaris a les rutes que has realitzat, ja que això ajuda altres usuaris a obtenir informació útil i avaluar la seva dificultat. A més, pots respondre als comentaris d'altres usuaris. Aquesta interacció social en la ruta enriqueix la informació i crea comunitat.

Què has de saber sobre els comentaris?

• Mantén un to respectuós: A Wikiloc no es tolera cap conducta ofensiva. Pots llegir més sobre els Principis i Bones Pràctiques a Wikiloc en aquest article.
  • Edició i eliminació de comentaris: Els comentaris no es poden editar, però sí eliminar. Només l'autor del comentari pot eliminar els seus propis comentaris. Per fer-ho, accedeix a la ruta, fes clic a Comentar, i a la pàgina de comentaris de la ruta, els comentaris que són teus tindran una icona d'una paperera (a l'app) o un botó d'Eliminar (a la web). En fer clic en aquesta icona o botó, el comentari serà eliminat.
  • Recuperació de comentaris eliminats: Una vegada esborrat un comentari, no és possible recuperar-lo.
  • Visualització de comentaris: Actualment, no hi ha un enllaç directe per veure els comentaris que has fet en les rutes d'altres usuaris, a diferència de les ressenyes.
  • Comentaris en fotos: De moment, no és possible comentar fotos individualment. Pots afegir comentaris a la secció general de la ruta.
  • Caràcters especials: Alguns signes, com el %, no són reconeguts pel sistema i poden impedir que el comentari es guardi correctament.