Com silenciar o reactivar les notificacions d'algú

Silenciar a algú

Pots silenciar a un sol usuari si no vols rebre més notificacions sobre la seva activitat. Wikiloc no li farà saber que està silenciat.
Per silenciar a algú en concret (només disponible des de l'App):
  1. Vés al seu perfil (només disponible des de l'App)
  2. Fes clic sobre el botó menú de tres punts (part superior dreta de la pantalla del perfil d'usuari)
  3. Fes clic sobre el botó "Silenciar (nom d'usuari)"
  4. Fes clic sobre el botó "Confirmar"

Reactivar les seves notificacions

Pots reactivar les notificacions d'un sol usuari si vols tornar a rebre novetats sobre la seva activitat. Wikiloc no li farà saber que ja no està silenciat.
Per reactivar les notificacions d'algú en concret (disponible des del web i l'app):
  1. Vés al seu perfil (disponible des de l'App i Web)
  2. Fes clic sobre el botó "Silenciat" o sobre el botó menú de tres punts
  3. Fes clic sobre el botó "Reactivar notificacions de @(nom d'usuari)"

També pots veure totes els comptes silenciats des del teu Perfil > Configuració > Preferències de Notificacions > Comptes Silenciats:

Encara necessites ajuda? contacta'ns contacta'ns