Com silenciar o reactivar les notificacions d'algú

Silenciar a algú

Aquesta opció només està disponible des de l'app.

Pots silenciar a un sol usuari si no vols rebre més notificacions sobre la seva activitat. Wikiloc no li farà saber que està silenciat. Per silenciar a algú en concret:

1. Ves al seu perfil.
  2. Fes clic sobre el botó menú de tres punts a la part superior dreta de la pantalla del perfil d'usuari.
  3. Clica l'opció Silenciar (nom d'usuari).
  4. Et preguntarà si n'estàs segur. Clica Confirmar.

Reactivar les seves notificacions

Aquesta opció està disponible des de l'app i des de la web.

Pots reactivar les notificacions d'un sol usuari si vols tornar a rebre novetats sobre la seva activitat. Wikiloc no li farà saber que ja no està silenciat. Per reactivar les notificacions d'algú en concret:

1. Ves al seu perfil.
  2. Fes clic sobre el botó Silenciat o sobre el botó menú de tres puntets.
  3. Clica sobre Reactiva notificacions de (nom d'usuari).

Veure els comptes silenciats

També pots veure tots els comptes silenciats des del teu Perfil > Configuració > Preferències de Notificacions > Comptes Silenciats.