Com puc gravar una ruta en diverses etapes?

Si vols realitzar una ruta de diversos dies i registrar-la com una única ruta, una forma de fer-ho és guardar el recorregut en mode esborrany:

1. Després de gravar una etapa, prem el botó de parar.
  2. Selecciona Finalitzar i, a la part inferior de la pantalla, tria Guardar com a esborrany. Això et permetrà continuar gravant més endavant.
  3. Per reprendre la gravació, ves a la pestanya Perfil, selecciona Les teves rutes i tria la ruta en esborrany, que estarà ressaltada en taronja. La ruta es reactivarà a la pestanya Grava ruta.
  4. Recorda que si el punt d'inici és diferent del punt on vas acabar anteriorment, l'aplicació et sol·licitarà que t'acostis a aquest últim punt o, en cas contrari, traçarà una línia recta entre els dos punts al mapa.

És important que no tanquis la sessió ni desinstal·lis l'aplicació mentre la ruta estigui guardada com a esborrany, ja que perdràs tota la informació no guardada.