Crear un Waypoint (Punt d'Interès) amb l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Marca els punts que trobis més rellevants de la ruta que estiguis gravant!

En gravar una ruta, tan si ho estàs visualitzant amb el mode "Mapa" (veient el traçat sobre el mapa) com amb el de "dades" (veient les estadístiques acumulades), apareixerà un botó amb la icona d'una "càmera i bandera"

Al pressionar-la crearàs un nou Waypoint fent una foto.

• Quan cliquis sobre aquesta opció el mòbil et demanarà que triïs l'App amb què vols obrir-ho.
  • Prem sobre l'opció de la teva càmera, fes la foto i prem sobre el botó "vist"
  • Accediràs a una pantalla per a emplenar les dades del nou punt.

A la pantalla de creació del nou punt d'interès, podràs complementar la següent informació:

• Tipus de punt d'interès: Selecciona d'entre els 40 tipus diferents (ex: cim, llac, riu, cascada, font, cova, risc, panoràmica, observació de fauna salvatge, refugi, aparcament, etc.).
  • Nom del punt d'interès
  • Descripció
  • Afegir fotos

Si no tens temps d'omplir la informació en el moment de creació del Waypoint, pots fer-ho en qualsevol moment abans de pujar la ruta:

• Durant la gravació, clicant sobre la bandereta del waypoint ja creat en el mapa.
  • Al finalitzar la ruta, en el formulari de gravació de la ruta (pas previ a pujar la ruta).

Un cop pujada a Wikiloc, el podràs editar al web de  Wikiloc.

Si vols crear un Waypoint sense foto

Prem el botó un parell de segons fins que es despleguin les dues opcions. Escull l'opció "bandera": Enregistraràs un Waypoint sense necessitat de fer una foto. Accediràs directament a la pantalla per a emplenar les dades del nou punt d'interès.