Com proposa Wikiloc el títol i la descripció de la ruta que acabo de gravar?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Quan acabes de gravar la teva ruta, si estàs connectat a Internet, Wikiloc et suggerirà un nom i una descripció en funció dels punts d'inici i final de la ruta, els punts d'interès (waypoints) que has afegit durant la ruta i els punts d'interès populars.

Els punts d'interès populars es determinen en funció dels punts d'interès marcats pels usuaris i apareixen a la majoria dels mapes de Wikiloc.

En qualsevol cas, el títol i la descripció proposats són només suggeriments i es poden modificar en qualsevol moment.

D’altra banda, quan afegeixes un nou punt d'interès on ja existeix un punt d'interès popular, si tens connexió a Internet, Wikiloc et suggerirà automàticament el tipus i nom del punt d'interès basat en el punt d'interès popular existent.

Aquests suggeriments, tant de nom i descripció de la ruta com dels punts d'interès, també es generen quan es pugen les rutes des de la web o automàticament des dels dispositius Garmin/Suunto.

Per què no em proposa el títol i la descripció de la ruta?

Aquesta funcionalitat es va afegir a finals del 2023. Si l'app no et proposa títol i descripció de forma automàtica tot i tenir una bona connexió a Internet, prova d'actualitzar l'app a la darrera versió.

Aquest és també el motiu pel qual totes les rutes anteriors a aquesta data no compten amb aquest suggeriment automàtic.

Tots aquests suggeriments automàtics requereixen connexió a Internet en el moment de desar la ruta o el punt d'interès.