Activar permisos de localització

Has clicat a Ubica'm al planificador de rutes i surt aquest missatge?

Si apareix el missatge Geolocation error: User denied Geolocation, segueix aquests passos per activar els permisos de localització al teu navegador:

Google Chrome

1. Fes clic a la icona del cadenat ("Veure informació del lloc") a l'esquerra de la barra d'adreces.
  2. Al menú desplegable que s'obre, baixa fins a la secció Ubicació.
  3. Si l'opció Ubicació està desactivada (com es mostra a la imatge), fes clic a l'interruptor per activar-la.
  4. Després d'ajustar els permisos, recarrega la pàgina web.
  5. Aquests passos haurien de permetre que el navegador accedeixi a la teva ubicació.

Mozilla Firefox

1. Fes clic a la icona del cadenat a l'esquerra de la barra d'adreces.
  2. Selecciona Més informació.
  3. Al panell que s'obre, fes clic a Permisos.
  4. Cerca Accedir a la teva ubicació i marca Permet.

Microsoft Edge

1. Fes clic a la icona del cadenat a l'esquerra de la barra d'adreces.
  2. Selecciona Permisos per a aquest lloc.
  3. Cerca Ubicació i selecciona Permet.

Safari (macOS)

1. Ves a Preferències al menú de Safari.
  2. Al desplegable, selecciona Ubicació.
  3. Selecciona Wikiloc.com i activa l'opció Permet.

Safari (iOS)

1. Obre l'app Configuració.
  2. Desplaça't cap avall i selecciona Safari.
  3. Toca Ubicació.
  4. Selecciona Permet.

Després d'ajustar aquests permisos, recarrega la pàgina web. Ara el navegador hauria de poder accedir a la teva ubicació. Si el missatge Geolocation error: User denied Geolocation segueix apareixent, assegura't que els serveis de localització estan activats a la configuració del teu dispositiu.