Com es seleccionen les rutes que apareixen a Google Earth?

Després d'11 anys de col·laboració excepcional, per raons tècniques, per l'evolució del producte i per acord mutu, Google i Wikiloc han decidit posar fi a la seva col·laboració en la qual les rutes de Wikiloc es destacaven en la secció de capes de Google Earth Pro. És possible que en un futur tinguem un nou acord, però a partir del 22 de juliol del 2019, el teu contingut ja no apareixerà a les plataformes de Google. El teu contingut està segur a Wikiloc, no canviarà res més. Pots seguir exportant les rutes públiques de Wikiloc en format KML i visualitzar-les en 3D amb Google Earth.

El mètode exacte per determinar si una ruta s'ha seleccionat per aparèixer a Google Earth, és un secret curosament guardat per Wikiloc per tal d'evitar l'abús a Wikiloc.
Es tracta d'una combinació d'un mínim Trailrank, de si la ruta està en una àrea amb poques rutes, si està marcada com a favorita per altres usuaris i també del nivell d'activitat del seu autor, entre altres factors.
En general, perquè les teves rutes siguin seleccionades per a Google Earth, s'apliquen les mateixes recomanacions que augmenten el Trailrank de les teves rutes.
Quan edites una de les teves rutes, es torna a considerar perquè aparegui a Google Earth automàticament. Si les teves rutes són seleccionades, rebràs una notificació per correu electrònic.

Les rutes que pugis a wikiloc.com poden trigar fins una setmana abans d'aparèixer a Google Earth. Descarrega Google Earth des d' aquí.

Pots llegir la publicació al blog oficial de Google.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres