Com es seleccionen les rutes que apareixen a Google Earth?

El mètode exacte per determinar si una ruta s'ha seleccionat per aparèixer a Google Earth, és un secret curosament guardat per Wikiloc per tal d'evitar l'abús a Wikiloc.
Es tracta d'una combinació d'un mínim Trailrank, de si la ruta està en una àrea amb poques rutes, si està marcada com a favorita per altres usuaris i també del nivell d'activitat del seu autor, entre altres factors.
En general, perquè les teves rutes siguin seleccionades per a Google Earth, s'apliquen les mateixes recomanacions que augmenten el Trailrank de les teves rutes.
Quan edites una de les teves rutes, es torna a considerar perquè aparegui a Google Earth automàticament. Si les teves rutes són seleccionades, rebràs una notificació per correu electrònic.

Les rutes que pugis a wikiloc.com poden trigar fins una setmana abans d'aparèixer a Google Earth. Descarrega Google Earth des d' aquí.

Pots llegir la publicació al blog oficial de Google.