Com se seleccionen les rutes que apareixen a Google Earth?

El mètode exacte per determinar si una ruta es selecciona per Google Earth és un secret curosament guardat per Wikiloc (per tal d'evitar l'abús i els ajusts artificials de les rutes). És una combinació d'un mínim  Trailrank, si la ruta està en una àrea amb poques rutes, marcada com a favorita per altres usuaris i també el nivell d'activitat del seu autor, entre altres factors.
En general, perquè les teves rutes siguin seleccionades per a Google Earth, s'apliquen les mateixes recomanacions que augmenten el  Trailrank de les teves rutes.
Quan edites una de les teves rutes, es torna a considerar automàticament perquè aparegui a Google Earth. Si les teves rutes són seleccionades, rebràs una notificació per correu electrònic.

Similar a l'ordre de la llista de rutes a Wikiloc, les rutes mostrades a Google Earth apareixen per ordre de Trailrank. Com més gran sigui el Trailrank de la teva ruta, més amunt apareixerà la teva ruta, per sobre d'altres rutes amb un Trailrank més baix.

Les rutes que pugis a wikiloc.com poden trigar fins a una setmana abans d'aparèixer a Google Earth. Podeu descarregar Google Earth des d' aquí.

Pots llegir  la publicació al bloc oficial de Google.