Activar el Seguiment en Viu des de l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Vas sol a la muntanya o fas una cursa i vols que els teus amics i familiars puguin veure a temps real on et trobes?

Ara qui tu decideixis pot veure on et trobes en tot moment mentre graves una ruta.

1. Prem sobre l'opció "Seguiment en Viu" que trobaràs a la part superior esquerra de la pantalla de "Enregistra Ruta". Si encara no estaves gravant una ruta, començaràs a enregistrar-la.
  2. Escull l'opció de com compartir l'enllaç:
    1. Whatsapp
    2. Facebook
    3. Twitter
    4. Altres: Missatge directe d'Instagram, Missatge directe de Facebook, email, notes, SMS, bluetooth, etc.
  3. Tothom que tingui aquest enllaç podrà obrir-lo i sobre un mapa que s'obrirà en un navegador, visualitzar la teva posició actual i tot el recorregut que has fet fins al moment.
    Si ja estaves seguint una ruta, els teus seguidors en veuran també la ruta complerta (inclòs el recorregut que et falta per seguir).