Els filtres de cerca demanen connectar-me amb un usuari

Pots explorar Wikiloc des de la Web o l'App sense compte, però per a tenir una millor experiència et recomanem a que t'uneixis a la comunitat i et registris gratuïtament.

Tot i això, per tal de conèixer millor el que t'agrada es demana que entris a Wikiloc per a poder filtrar els resultats de la nova cerca, d'aquesta manera serem capaços de conèixer els teus gustos i preferències i poder realitzar accions del teu màxim interés.