Les elevacions de l'App no em semblen correctes

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Has gravat una ruta i les estadístiques de desnivell no són el que esperaves?


L'altitud que marquen els GPS en els diferents punts d'una ruta, és una dada imprecisa.
Els desnivells poden divergir de la realitat per:

  • Una mala senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.
  • Baròmetre no integrat: Els dispositius que tenen un baròmetre, milloren notablement la precisió de dades GPS.

Per aproximar el màxim aquests valors a la realitat, Wikiloc ha aplicat una  tècnica de projecció de la ruta sobre un model digital del terreny.

En la majoria de casos les correccions realitzades per Wikiloc donen altituds i desnivells acumulats molt ajustats a la realitat. Tot i això seguim investigant com fer encara més precisa aquesta informació clau per als esports outdoor.

Si creus que en alguna de les teves rutes les altituds i acumulats no reflecteixen la realitat, no dubtis en contactar-nos i ho revisarem.

Has experimentat una aturada de l'App inesperada o t'apareixen línies rectes en les gravacions? Creiem que quest article d'Android pot ajudar.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres