Eliminar una ruta pujada des del Web

Per eliminar una ruta cal estar a la pantalla de les teves rutes. Pots accedir a aquesta pantalla clicant sobre el teu nom d'usuari que apareix a la capçalera de la pàgina una vegada estàs identificat.

En aquesta pantalla, quan situes el ratolí sobre una ruta del llistat de l'esquerra apareixeran diverses accions, entre elles la d'eliminar.

Tingues en compte que si elimines una des del Web, si aquesta no estava desada en l'App, també s'eliminarà.