Eliminar una ruta pujada des del Web

Pots eliminar una ruta de dues maneres:

• Des de Les teves rutes:
    • Pots accedir a aquesta pantalla clicant sobre el teu nom d'usuari que apareix a la capçalera de la pàgina una vegada estàs identificat.
    • En aquesta pantalla, quan situes el ratolí sobre una ruta del llistat de l'esquerra, apareixeran diverses accions, entre elles la d' "Elimina".
  • Des de la pantalla d'edició d'una ruta:
    • Pots accedir a aquesta pantalla fent clic sobre una de les teves rutes > botó "Modifica".
    • A la part inferior de la pantalla, trobaràs el botó "Elimina".

Tingues en compte que si elimines una des del Web, també s'eliminarà de l'App.