Wikiloc Beta - Android

Converteix-te en beta tester d'Android

Vols provar la nova versió de l'App abans que ningú?

Amb la sessió del teu compte Google Play iniciada, accedeix al següent enllaç.

Obtenir Wikiloc Android Beta

Wikiloc beta és una primera actualització de la nostra App que conté funcions noves, provades a fons pel nostre equip, i que està disponible per a que un petit grup d'usuaris la provi abans de l'obertura general.
Si alguna cosa no funciona com s'esperava, agrairem qualsevol comentari a través del nostre equip de suport. Gràcies!