Error en carregar l'App o el Web de Wikiloc des del mòbil

Tens problemes en carregar l'App o el Web de Wikiloc des del teu mòbil?

No pots fer servir l'app ni la web de Wikiloc perquè el teu telèfon no té el Certificat Arrel SSL que es requereix per assegurar la comunicació entre el teu telèfon i Wikiloc.

Per solucionar aquest problema, has d'instal·lar l'arxiu "Baltimore Cybertrust Root" de DigiCert al teu telèfon:
  1. Des d'un ordinador, descarrega aquest arxiu: BaltimoreCyberTrustRoot.crt.pem
  2. Vés a http://www.realmb.com/droidCert/
  3. Fes click a "Choose file" i selecciona l'arxiu descarregat en el pas 1.
  4. Fes click a "I'm not a robot", després fes click a "Upload".
  5. Seràs redirigit a una pàgina que mostrarà un enllaç i un codi QR.
  6. Des del teu telèfon Android, escriu l'enllaç al teu navegador preferit o escaneja el codi QR.
  7. Segueix les instruccions de la pantalla per instal·lar el Certificat Arrel SSL al teu telèfon.
  8. Ja hauries de poder utilitzar tant l'app com la web de Wikiloc!