Enviar una ruta de l'app de Wikiloc al teu Suunto

Vols seguir una ruta de Wikiloc des del teu reollotge Suunto™?

Requisits:

Com enviar-la?
  1. Des de l'App de Wikiloc per a smartphone, vés a la ruta que vols enviar.
  2. A la part inferior de la pantalla, fes click sobre "Desar ruta". La ruta es guardarà en la memòria de l'app.
  3. En la part superior-dreta de la pantalla, fes clic sobre el botó "compartir".
  4. Prem sobre "Exportar ruta".
    1. Si tens un iPhone, fes click sobre l'app de Suunto.
    2. Si tens un Android, necessitaràs un gestor d'arxius. A nosaltres, per exemple, ens agrada el Total Commander (pots descarregar-lo des de Google Play).
      1. De les opcions de l'app de Wikiloc que hi ha dins el botó "compartir", escull "altres" i després fes clic sobre l'app del teu gestor d'arxius.
      2. Guarda l'arxiu a la carpeta que vulguis.
      3. Vés a l'app de Suunto del teu smartphone > pestanya "Explorar" > clic sobre el botó "+" > clic sobre "Importa ruta (GPX)".
      4. S'obrirà l'explorador del teu dispositiu al teu smartphone. Escull el track que has desat.
  5. Una nova pantalla de ruta s'obrirà en l'app del teu Suunto. Fes clic sobre el botó "tick" que hi ha al marge inferior per acceptar la importació.
  6. Clica sobre "Afegeix al rellotge" i després sobre "guardar".
  7. Gaudeix la ruta des del teu rellotge Suunto!