ERROR RECENT: Mapes online de l'App no carreguen (Android)

Estàs intentant obrir una ruta des de l'App però t'apareix el mapa en blanc?

Els mapes online de tota App Android que utilitza navegació mitjançant GPS, provenen d'un servei de l'App  Google Play Services.
Ens consta que últimament la majoria d'Apps amb mapes online estan patint problemes de càrrega dels mapes online.

En la majoria de casos, el problema s'està solucionant seguint aquests passos:

1. Esborrar les dades de l'App de Google Play Services:
    1. Des de la "configuració" del teu dispositiu, anar a "Apps i Notificacions", anar a "Aplicacions" i prémer sobre "Serveis de Google Play".
    2. Prémer sobre "emmagatzematge"
    3. Prémer sobre "Esborrar les dades"
  2. Actualitzar l'App de Google Play Services a l'última versió possible:
    1. Des de la "configuració" del teu dispositiu, anar a "Apps i Notificacions", anar sobre  "Aplicacions" i prémer sobre "Serveis de Google Play"
    2. A l'apartat "botiga" polsar sobre "Dades de l'aplicació". S'obrirà Google Play amb la fitxa de l'App.
    3. Prémer sobre "Actualitzar"
  3. Revisar si tens alguna actualització d'Android o del sistema del teu dispositiu
  4. Reiniciar el dispositiu

De mentre, et proposem utilitzar els Mapes Offline de Wikiloc. Aquests són gratuïts i estan fets directament per nosaltres, pel que podràs baixar-los al vostre dispositiu i no tindràs cap problema de càrrega.

Us mantindrem informats de tota notícia que tinguem per a solucionar el problema.

Salut!

Equip de Wikiloc.