L'App s'atura immediatament després d'obrir-la

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

En molt rares ocasions, és possible que hi hagi un problema amb les dades de l'App que provoqui que es tanqui automàticament just després d'obrir-la.

• Si no tens rutes pendents per pujar, pots esborrar l'App i seguidament reinstal·lar-la. Això esborrarà totes les dades locals de l'App, inclòs les rutes que no s'hagin pujat a Wikiloc.
  • Si tens rutes per pujar, contacta'ns i intentarem trobar una solució perquè no perdis cap ruta i puguis tornar a fer servir l'App.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

ACTUALITZACIÓ (23 d'abril 2020, Android)

Sembla que totes les aplicacions que fan servir el kit de desenvolupament de programari de Google Maps s'estan tancant inesperadament en iniciar l'app, des del 23 d'abril a les 10 p.m, CEST.

És un error de Google que esperem que resolguin aviat.

Com a solució temporal, pots esborrar les dades de l'app (memòria cau + dades) des de les "Preferències" del teu mòbil > Aplicacions > Wikiloc > Emmagatzematge > Esborrar dades.

Alternativament, pots reinstal·lar l'app de Wikiloc (desinstal·lar i instal·lar des de Google Play).
Abans de fer-ho, tingues en compte que s'eliminaran totes les rutes de la teva llista "Només còpia local" (App Wikiloc > pestanya Perfil).
Si no tenies aquesta llista amb rutes pendents de ser publicades, pots procedir amb les solucions esmentades sense problema. No obstant, si tenies rutes en aquesta llista i vols mantenir-les, et suggerim que esperis a que Google trobi i publiqui una solució (l'última estimació que hem rebut parla de 48 hores, des del dia 24 d'abril a les 10:00, CEST).

Anirem actualitzant la informació segons Google vagi donant més notícies.