El meu Garmin em demana "Actualitzar el Firmware"

L'App de Wikiloc per a Garmin et demana actualitzar el Firmware però ja el tens a l'última versió?

Alguns dispositius Garmin poden fallar en la sincronització de versió del firmware.

• Prova d'actualitzar el rellotge amb l'aplicació Garmin Express: Un cop dins segueix aquests passos: Express Software, Register, update and sync your device with Garmin Express
  • Si segueix demanant actualitzar, recomanem que segueixis aquests passos:
    1. Connecta el GPS a l'ordinador
    2. Obre el dispositiu Garmin i la seva carpeta
    3. Elimina el fitxer GarminDevice.XML
    4. Expulsa el GPS de l'ordinador
    5. Encén el dispositiu

Un cop tinguis el dispositiu encès, crearà automàticament el fitxer i podràs connectar el dispositiu al PC per a sincronitzar amb Garmin Express.

Assegura't que tens l'última versió de Garmin Express actualitzada:

• Windows
    1. Obre Garmin Express
    2. Fes click en l'engranatge de la part superior dreta
    3. Fes click a "Comprova actualitzacions d'Express" a la secció de sobre
    4. Instal·la la nova versió si s'especifica.
  • Mac:
    1. Obre Garmin Express
    2. Fes click a "Garmin Express" a la barra menú d'Apple i just a sobre fes click a "Comprova actualitzacions".
    3. Instal·la la nova versió si s'especifica