Factura de Wikiloc Premium

Necessites una factura de la teva compra de Wikiloc Premium?

Les compres de les Apps es poden fer a través de la web de Wikiloc, l'App Store (iOS) o Google Play (Android). Aquests enllaços et poden ajudar a obtenir el que necessites:

• Web de Wikiloc: Pots veure i imprimir el teu historial de compres des de la web de Wikiloc > Perfil > Els teus productes > Wikiloc Premium > Comandes

Si necessites una factura, trobaràs un botó per demanar-la a la part inferior de la pantalla.