Pujar una ruta de Garmin MapSource o BaseCamp a Wikiloc (manual)

Has creat o editat una ruta des dels programes Garmin MapSource o Garmin BaseCamp i vols posar-la a Wikiloc?

Un cop hagis acabat de crear o editar la ruta:

1. Exporta la ruta des del programa a l'ordinador (aquesta i els seus Waypoints es guardaràn amb un format d'arxiu de ruta vàlid, segurament amb una extensió .gpx).
  2. Des del web anar a "Puja rutes".
  3. Seleccionar l'opció "Puja el fitxer" amb la descripció "Selecciona el fitxer GPS amb rutes i punts d'interès a publicar".
  4. Afegeix el títol, descripció i fotos per a completar una bona ruta.