Què és el Navigation Pack?

Descobreix les millors rutes prop d'on et trobis o al voltant del teu proper destí!

El Navigation Pack et permet explorar rutes de tot el món i seguir-les sense necessitat d'internet amb el navegador integrat a l'App que incorpora indicador de rumb, brúixola i alertes sonores que t’avisen quan t’allunyes de la ruta.

El Pack de Navegació està disponible com a compra opcional dins l'App gratuïta de Wikiloc.

Descobreix tot el que pots fer amb l'App Wikiloc
Vols saber què pots fer gratuïtament sense el Pack de Navegació