Com canviar l'idioma de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'app està traduïda al català, Castellà, anglès, francès, italià, portuguès, alemany i neerlandès.

L'idioma de l'app ve determinat per l' idioma del teu dispositiu.
Per tant, si vols canviar la llengua de l'app, ho hauràs de fer canviant la del teu mòbil des de la configuració del teu dispositiu.
L'idioma que busques no està a la llista?
Vols traduïr descripcions o comentaris que altres usuaris han fet en altres idiomes?
Et recomanem que et descarreguis l'app de "Google Translate".
Dins l'app de Wikiloc, al seleccionar el text i clicar sobre copiar, es desplegarà una icona del traductor, al clicar-la s'obrirà una finestra més petita per sobre l'app que et permetrà llegir la traducció de forma molt ràpida i senzilla.