Com canviar l'idioma de l'App?

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'app està traduïda a l'anglès, espanyol, català, basc, francès, italià, portuguès, alemany, holandès, danès, rus, xinès i turc.

L'idioma de l'app ve determinat per l' idioma del teu dispositiu.
Per tant, si vols canviar la llengua de l'app, ho hauràs de fer canviant la del teu mòbil des de la configuració del teu dispositiu.
L'idioma que busques no està a la llista? Pots traduir el text de l'app (descripcions i comentaris) amb l'app de Google Traductor. Més informació