Cercar rutes amb el mapa mundial de cerques de l'App de Wikiloc

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Des de l'App tens l'opció de cercar rutes a partir del "mapa" de cerques.

1. Obrir mapa: En prémer el botó "Mapa", veuràs que apareixen una mapa amb icones d'activitats corresponents als punts d'inici de rutes de la zona.
  2. Visualitzar la zona d'inici de la ruta:
    1. Si tens clar el nom de la ubicació de l'inici de la ruta que busques, utilitza la barra de cerques perquè et dugui a aquella zona més ràpidament.
    2. Si el que vols és explorar la teva zona o altres, pots moure't pel mapa fent-lo lliscar amb el dit. Cada cop que es mou el mapa, s'està canviant el filtre de posició. Perquè les rutes d'aquestes noves posicions es vagin actualitzant en el mapa, recorda clicar sobre "repetir cerca".
  3. Pre-visualitzar ruta: Si cliques sobre una de les icones, apareixerà una previsualització de la ruta a la part inferior de la pantalla. Si vols previsualitzar la següent, fes-la lliscar cap a l'esquerra.
  4. Veure tota la informació de la ruta: Si vols saber més sobre la ruta, clica sobre el requadre de la previsualització.

Vols afinar la teva cerca?
- Utilitza els Filtres Avançats de cerca
- Utilitza la Cerca per Zona de Pas