Cercar rutes des de l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

L'app de Wikiloc permet cercar i filtrar les més de 8 milions de rutes de manera fàcil i senzilla.

La pestanya de l'App " Explora" és l'espai principal per cercar i filtrar rutes.

Al clicar sobre la  barra de cerques de rutes es desplegaràn quatre opcions:

1. Cerca per text lliure: topònims, i ID de ruta.
    Pots veure l'identificador de ruta a la part inferior de la pàgina de descàrrega de la ruta en el web (exemple).
  2. Rutes properes.
  3. Obrir una ruta des d'un Codi QR. T'expliquem com
  4. Historial de les teves cerques recents (se'n guardaràn fins a 10).

Saps que també pots visualitzar i cercar rutes des d'un Mapa? Veure com

En el cas que encara vulguis afinar més els resultats, pots aplicar més Filtres, segons:

• Tipus d'activitat
  • Distància de la ruta
  • Desnivell Positiu
  • Dificultat
  • Només rutes circulars (comencen i acaben allà mateix)
  • Només rutes d'autors que segueixes (disponible amb Wikiloc Premium)
  • Data de gravació (disponible amb Wikiloc Premium)
  • Mes de gravació (disponible amb Wikiloc Premium)

Una vegada seleccionada l'opció que vulguis, s'aplica aquest filtre i veuràs les rutes que compleixen la cerca.

El nombre de filtres actius, t'apareixerà al cantó del botó "filtres".
En cas que vulguis treure els filtres aplicats, pots marcar " Neteja Filtres" a la pàgina de Filtres.