Gestionar notificacions per correu electrònic de Wikiloc

Pots canviar les teves preferències de notificacions per email tant des del web com des de l'app de Wikiloc
  • Web: Desplegable del perfil a la part superior-dreta de la pantalla > Configuració > Preferències de Notificacions
  • App: Pestanya "Perfil" > Configuració > Preferències de Notificacions.
Allà pots escollir quines notificacions vols deixar com a actives i quines vols desactivar.
També pots fer clic sobre l'enllaç que trobaràs a la part inferior dels emails. Això desactivarà automàticament les notificacions d'aquest tipus.