Enviar rutes de Wikiloc al teu GPS (via cable USB)

Requisits

L'arxiu de la ruta ha d'estar guardat en el teu ordinador en un format vàlid per al teu dispositiu (normalment .gpx).

Si no tens l'arxiu de la ruta, el pots descarregar gratis des de la web de Wikiloc. Aquí t'ensenyem com.

Com enviar-ho

En la majoria dels dispositius GPS, cal seguir els següents passos:

1. Connectar el dispositiu GPS a l'ordinador mitjançant el cable.
  2. L'ordinador detectarà la memòria interna i/o la targeta microSD del dispositiu GPS com unitats de disc.
  3. Accedir a la memòria interna detectada.
  4. Copiar l'arxiu al directori de rutes/pistes/trajectes de la memòria interna.

Alguns fabricants de GPS oculten aquesta carpeta. Per veure-la, accedeix a la configuració del teu ordinador i marca l'opció "mostrar arxius ocults".

5. Ves a la carpeta de rutes/pistes/trajectes del teu GPS, i llest per a seguir!

Aquest procés és per a dispositius GPS antics, però pot variar entre models i marques. Consulta la documentació del fabricant del teu GPS per a obtenir instruccions específiques sobre com enviar arxius GPX / KML al teu dispositiu GPS.

Vols saber com descarregar rutes des de la web de Wikiloc?  Aquí t'ho ensenyem.

Tens un GPS Garmin?  Descarrega rutes des de l'App Wikiloc al teu GPS Garmin (Garmin Connect IQ)