El dispositiu no em deixa baixar o comprar l'App

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

No pots fer descàrregues o compres dins l'App des del teu mòbil?

iOS:

Els models iPhone poden activar o desactivar la restricció de compres integrades des de la configuració del dispositiu.
Aquest article t'ensenya com activar aquesta restricció. Hauràs de fer el procés invers.

Android:

En Android el problema pot venir de diferents fonts.  El següent enllaç pot ajudar-te a solucionar-lo.

Alguns països no soporten les descarregues o compres al Play Store. Consulta  aquest enllaç amb les ubicacions admeses per la distribució d'aplicacions a usuaris de Google Play.

Tingues en compte que hi ha smartphones que el mateix fabricant desactiva les compres integrades per evitar possibles queixes, és possible que hagis de consultar el seu centre de suport si veus que han bloquejat aquestes compres amb contrasenya.