No puc comprar Wikiloc Premium

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

No pots fer compres dins l'App des del teu mòbil?

Web:

De vegades, els bancs poden rebutjar transaccions a causa de a protocols de seguretat estrictes o a una mala configuració. La majoria de vegades, aquests problemes es resolen canviant el número de targeta de crèdit o dèbit.

iOS:

Els models iPhone poden activar o desactivar la restricció de compres integrades des de la configuració del dispositiu. Aquest article t'ensenya com activar aquesta restricció. Hauràs de fer el procés invers.

Android:

En Android el problema pot venir de diverses fonts:

• Assegura't que les teves apps de Google Play Services i Wikiloc estan actualitzades a la darrera versió.
  • Assegura't que el teu compte de Google Play no està lligat a un correu electrònic d'empresa amb les compres desactivades.
  • Esborra la memòria cau de Google Play Services.
  • Assegura't que no tens habilitat cap antivirus o VPN.
  • Assegura't que el teu país suporta les compres o descàrregues a la Play Store. Consulta  aquest enllaç amb les ubicacions admeses per la distribució d'aplicacions a usuaris de Google Play.
  • Consulta el següent article d'ajuda de Google Play.

Tingues en compte que hi ha smartphones que el mateix fabricant desactiva les compres integrades per evitar possibles queixes, és possible que hagis de consultar el seu centre de suport si veus que han bloquejat aquestes compres amb contrasenya.