Falta informació en els mapes offline de Wikiloc

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Wikiloc obté la informació del lloc web  openstreetmap.org per a generar els mapes offline o mapes fora de línia.

Aquesta mateixa pàgina web és col·laborativa i ofereix eines per afegir i editar la informació. De manera que si vols que alguna cosa acabi sortint en els mapes de Wikiloc pots afegir-lo a OpenStreetMap i la següent vegada que es generin de nou els mapes offline de Wikiloc podran aparèixer aquests punts d'interès, corriols, camins, etc. que moltes vegades ni apareixen en altres mapes.

Per aprendre com podeu editar un mapa pots anar a  ideditor.com on et connecta amb OpenStreetMap per ensenyar com utilitzar l'editor ID (l'editor per defecte) que és tant potent com fàcil d'utilitzar.