Actualització App a Google Play: Missatge error "arxiu invàlid" (Android)

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

En actualitzar l'App des de Google Play t'apareix una nota d'error indicant que "l'arxiu no és vàlid"?

Prova de solucionar-lo de la següent manera:

1. Des de Google Play Services, anar a les Apps
  2. Esborrar la memòria cau i les dades
  3. Reiniciar el mòbil

En alguns casos, simplement esperant uns dies l'App s'actualitza i deixa de donar el missatge d'error.

Recomanem NO desinstal·lar l'App. El missatge sol seguir apareixent i el problema es pot agreujar per no tenir l'App.