Utilitzar l'App de Wikiloc en una tablet

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

Tot i que l'App de Wikiloc en general no està pensada per a utilitzar-se en tablets, és bastant usable en la majoria de dispositius:

  • En dispositius Android de 7", la usabilitat és molt bona
  • En iPad funciona en "mode compatibilitat", mitjançant l'ampliació de la pantalla.

Estem focalitzats en la millora contínua, i esperem poder donar la millor experiència en el dispositiu que sigui.

No has trobat el que cercaves? Contacta amb nosaltres Contacta amb nosaltres