Cercar rutes des de la Web

Com cercar rutes des de la Web?

Accedeix al cercador de rutes de la web.
Escriu el nom de la ruta o de la zona en la qual vols buscar la ruta.
Pots afinar la cerca utilitzant els filtres que trobaràs a l'esquerra de la pantalla.

Vols cercar rutes des d'un mapa?

Si ets dels que prefereix descobrir visualment les rutes en funció del lloc on es trobin, Wikiloc posa a la teva disposició el seu Mapa Mundial de Cerca de Rutes.

Si fas una cerca a través del mapa mundial, veuràs:

• A la dreta: un mapa on apareixen les icones de tipus d'activitat sobre cada ruta (pots jugar a cercar rutes movent-te pel mapa)
  • A la part superior esquerra del mapa: una barra de cerca per localitzacions (si saps la ubicació concreta, pots cercar-la directament)
  • A l'esquerra: una llista amb els resultats de la cerca.

Recorda que la visualització de cerques està condicionada pel  TrailRank:

• A nivells més alts de zoom apareixeran les rutes amb TrailRanks més alts.
  • I a mesura que es va fent zoom, aniran apareixent la resta de rutes. Per veure-les totes assegura't que al llistat de l'esquerra tens els filtres que desitges (o cap) marcats.

Pot ser que en obrir el mapa ja et surtin els resultats amb un filtre de tipus d'activitats seleccionades, ja que aquests vénen determinats pels tipus d'activitats preferides marcades al teu perfil.

Vols veure el recorregut de les rutes que t'interessen plasmades en un mapa?

Pots fer-ho a través de les icones en forma d'ull que trobaràs a la dreta de cada títol. Si prems sobre aquesta, la ruta apareixerà traçada sobre el mapa.
Pots seleccionar diverses rutes perquè es visualitzin el mapa alhora.

En l'app mòbil esperem oferir també aquesta opció aviat per poder visualitzar diverses rutes alhora.