Crear un grup de localitzacions

Selecciona el track base que contindrà la resta de waypoints clicant sobre el seu nom a la llista de l'esquerra. En l'exemple cliquem sobre el nom del track " Font perduda" i així queda seleccionat (1).

A continuació escull els punts que desitges agrupar mitjançant la icona de visualitzar a la pantalla (2). Les icones van canviant de a i els punts d'interès van apareixent al mapa sobre el track.

Quan tinguis les dades que t'interessa agrupar visibles sobre el mapa, prém l'enllaç d'agrupar (3). Apareixerà una pantalla amb els noms dels punts i el track base seleccionat. Revisa les opcions i finalitza l'operació mitjançant el botó "Crea el Grup" (4):

Un cop creat el grup, a la pantalla principal apareixerà una sola localització formada per les teves dades agrupades. La icona de tipus ha canviat a grup.