Visualitzar les Rutes en 3D

Ara, amb els mapes 3D de Wikiloc, pots explorar qualsevol ruta amb més profunditat i detall. Descobreix el relleu, avalua els desnivells i anticipa les vistes panoràmiques que trobaràs en el recorregut abans de fer el primer pas en la teva aventura.

Com visualitzar les rutes en 3D?

En accedir al detall d'una ruta, descobriràs una nova opció: un botó 3D integrat en el mapa. Aquest botó t'ofereix la possibilitat de canviar fàcilment entre la tradicional vista 2D i la nova visualització en 3D.

La primera vegada que utilitzis els mapes 3D, un petit tutorial introductori t'ensenyarà a navegar per aquesta nova dimensió. Ep, és molt fàcil! Només cal que arrosseguis el mapa amb el botó dret del ratolí per veure diferents perspectives i inclinacions del mapa.

La brúixola incorporada et mostra el nord i l'angle d'inclinació en què es troba el mapa. Fent clic sobre la brúixola, el mapa tornarà a la seva orientació inicial, mirant cap al nord i amb una inclinació de 45°.

Segueix la ruta amb una animació

Per a una experiència encara més dinàmica, pots activar una animació del recorregut de la ruta prement el botó Play. Aquesta animació es pot aturar en qualsevol moment movent el mapa o clicant sobre Stop.

També pots seguir el recorregut de la ruta al teu gust, movent el cursor sobre el perfil d’elevacions.

Com als mapes 2D, la versió 3D també ressalta els punts d'interès de la ruta, així com els punts d'interès més populars, amb informació detallada per enriquir encara més la teva experiència d'exploració.

Aquesta funcionalitat està disponible exclusivament per als usuaris de Wikiloc Premium.

Encara no tens Wikiloc Premium? Subscriu-te avui mateix aquí!

Així pots visualitzar les rutes en 3D des de l'app.