M’apareixen línies rectes quan gravo rutes

Si quan enregistres una ruta la gravació t’apareix amb línies rectes, és probable que això tingui relació amb l’optimització automàtica de bateria que molts dispositius incorporen. En aquest article trobaràs més informació al respecte i et mostrem com desactivar l’optimització automàtica de bateria per a l’app de Wikiloc a la majoria dels dispositius mòbils: L'app ha deixat de gravar i apareix una línia recta.

Si el teu telèfon mòbil és d’un dels fabricants següents, pots consultar-ne l'article específic:

En cas que necessitis més ajuda relacionada amb la creació d’una ruta, si us plau, visita aquesta secció: Crear una ruta.