El track gravat té molt de soroll (gargots)

Encara no tens l'App de Wikiloc?  Aconsegueix-la aquí!

La teva App ha gravat una ruta que conté coordenades incorrectes?

Els tracks dels GPS poden ser inexactes i divergir de la realitat per:

• Una mala senyal GPS: En portar el dispositiu al fons de motxilla, a la butxaca, presència de núvols o pluja, estar dins el bosc, canons, gorgues, etc.
  • Un xip GPS poc precís: Els fabricants de telèfons mòbils escullen els xips que posen a cada dispositiu, i per la gran diversitat que hi ha disponible, la variació pot canviar molt segons el model de mòbil.
  • Un sistema d'estalvi d'energia activat per defecte en el teu smartphone pel fabricant del teu mòbil.

També és important deixar que els nostres dispositius tinguin el temps necessari per rebre els senyals dels satèllits. Per a això, assegura't que el GPS del teu telèfon estigui habilitat i  mantingues el dispositiu quiet uns instants perquè trobi la seva posició amb més precisió. De vegades, pot trigar uns minuts.

Si tens problemes amb el teu GPS, prova els següents passos per a solucionar-los:

1. Apaga el teu telèfon i torna'l a engegar.
  2. Apaga el GPS del teu mòbil i torna'l a engegar.
  3. Assegura't que Wikiloc pugui usar la ubicació del teu telèfon:
    Configuració > Aplicacions > Wikiloc > Permisos > Activar ubicació

Passos específics per a dispositius específics al final d' aquest article.