Com enviar rutes a un dispositiu GPS

En aquests articles trobaràs els passos a seguir per enviar rutes a un dispositiu GPS:

Altres GPS:

El teu dispositiu no apareix a les llistes?

• Consulta aquest article per enviar rutes de Wikiloc al teu GPS utilitzant l'app
  • Consulta aquest article per enviar rutes de Wikiloc al teu GPS utilitzant un cable USB

Per a més informació relacionada amb dispositius Garmin, si us plau, consulta aquest apartat. Per a la resta de GPS, pots visitar aquest altre apartat.